Miről írok?

Egyszerűen magamról, asztrológus, sminkes és hétköznapi életemről, vicces és szomorú, mindennapos dolgokról és a fennköltebb, bennem kavargó gondolatokról...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

asztrológia (7) bor (1) család (8) első (1) ezmegaz (12) fogyókúra (15) gondolatok (4) kirándulás (2) kocogás (6) lelki (1) smink (7) vezetés (3)

Friss topikok

Ébresztő emberek!

2009.03.18. 13:58 járomazutam

Lelkes - talán mostanában kevésbé - nlc olvasó és fórumozó vagyok és nagyon elszomorít az, ahogy mostanában sokan egymásnak esnek. Kismama a nyugdíjasnak, aktív dolgozó a kismamának és még sorolhatnám. Mindenkinek csípi a csőrét a másik "léte", hogy a kismama csak otthon ül és várja a segélyt, a nyugdíjasok "bezzegelnek", nekik nem volt anno semmi, a dolgozó adót fizet - rengeteget, ha vállalkozó, akkor tuti adócsaló, utálják egymást a közszférában és a multiknál dolgozók, hogy így az egyik meg a másik.

És mégis mire jó ez? Kinek jó ez?

Közben meg mindenféle celebek nem tudják már mivel rukkoljanak elő, hogyan bocsássák áruba tehetségtelen ripacskodásukat, magánéleti szenvedésüket, gusztustalan személyiségüket. Okádék, jobb szót nem tudok. És a fent leírt egymásnak esők nagy százaléka ezeken a bulvársztorikon csámcsog ahelyett, hogy a saját életét tenné helyre.

A politikáról nem beszélek, az maga a fertő.

A véleményem az, hogy kellene egy össznépi agymosás, csak akkor lenne itt jó élni. Hogy mindenkinek fontos legyen a rend, a tisztaság, hogy a kutyatulajdonosok ne a gyerek játszótérre szarassák a kutyájukat, hogy majd én itthon öklendezve mossam le a kiscipők talpát és hogy ne kelljen a gyerekeimnek betonon felnőnie fű helyett... És ez a legeslegapróbb dolog, amit rühellek, de ha csak kicsiben elkezdenénk, már az is formálná a "naaagy" dolgok kimenetelét.

Emberek ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!!!! Az utolsó 24 óra elkezdődött!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://jaromazutam.blog.hu/api/trackback/id/tr221009718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása