Miről írok?

Egyszerűen magamról, asztrológus, sminkes és hétköznapi életemről, vicces és szomorú, mindennapos dolgokról és a fennköltebb, bennem kavargó gondolatokról...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

asztrológia (7) bor (1) család (8) első (1) ezmegaz (12) fogyókúra (15) gondolatok (4) kirándulás (2) kocogás (6) lelki (1) smink (7) vezetés (3)

Friss topikok

Sokmindenről

2009.02.08. 21:31 járomazutam

(Lüktet az agyam... elkaptam a jó kis torokgyulladást, de már kijövőben vagyok, csak a szokásos "taknyom-nyálam egybefolyik" móka van napirenden.) Nem is lényeges, utólag bezárójelezem az első mondatot.

Amiről ma írni szeretnék, hogy sminkes lettem :-) Túl vagyunk egy 5 alkalmas fotózáson, 7 modell, rengeteg dolog, de annál több gyönyörűseges smink. Végig Ági felügyelete alatt dolgoztam, de végül csinálhattam 3 sminket teljesen egyedül. Remélem, lesznek mihamarabb képek is a munkáimról. Ági nagyon meg volt elégedve velem, az utolsó nap mondta, hogy frissítsem az iwiw-en a munkámat sminkesre. A tanfolyami részből még van 3 alkalom, ezeken már csak smink-smink-smink-smink.

Bízom benne, hogy menni is fog a dolog, szeptemberig adtam haladékot magamnak, addig kiderül, mennyi az annyi.

Amivel mostanában tele a hócipőm, hogy folyamatosan valami ovis program van. Nemrég szülői, hétfőn nyílt nap lesz. De hogy minek??? Most volt Karácsony, meg Luca napi népitánc bemutató. Nem, mintha nem érdekelne, hogy mi van az oviban a gyerekkel, de a lányom rám se fog nézni egész délelőtt, pedig az együtt játszás lenne a lényeg... Ráadásul vihetem be e kicsit, mert drágámnak holnap dolga van délelőtt, nem tud maradni vele. Gondolom jönnek nemsokára a nevelés nélküli munkanapok, mert abból az első félévben csak 1 volt, lesz még 4. Csak azt nem tudom, hogy amelyik családban mindkét szülő dolgozik, hogy oldja meg ezt a rengeteg külön programot? Ja és még kedvesen afelé terelnek minket, hogy pénteken ugyanmár ne aludjon a gyerek az oviban.
Na ami az alvást illeti, azzal is tele a pupom (így rövid u-val), hogy 2 órát altatják őket 1-3-ig. Mi a fenének? A gyerekek 90%-a nem igényli ezt a k hosszú időt, este meg nem lehet őket letenni, amitől reggel nem tudnak felkelni... ördögi kör ez.

Túl vannak a gyerekek az első betegségen is - leszámítva a decemberi kötőhártya gyulladást - 1,5 hete itthon van a csajszi, persze a kicsi elkapta, most ezt nyögjük mi is: felnőttek.

És voltunk egy remek születésnapi házibuliban, ugye mi szaggató torokkal érkeztünk, a házigazdának hangszál gyulladása volt, az egyik páros torokgyuszi gyógyulóban, de herpeszes orral, másik pár szintén felsőléguti döglődésben, megint mások a hányós-fosós gyermeket otthon hagyva érkeztek. Szuper volt! Mondjuk jól éreztük magunkat, csak így viszonyleg hamar végetért, mindenki fetrengett.

Újévi fogadalmam szerint többet kellene agykontrolloznom, nagy szükség van rá, mert már kezdek depis lenni ettől a nyomi, nyálkás téltől. Élvezet volt csütörtökön és pénteken napszemüvegben vezetni! Ma este el is kezdem, hogy mihamarabb belejöjjek ismét. Első körben a tavaszt fogom megidézni :-)

Szólj hozzá!

Címkék: család smink ezmegaz

A bejegyzés trackback címe:

https://jaromazutam.blog.hu/api/trackback/id/tr28931040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása